Auto interieur reinigen

Je auto interieur reinigen? Wij zorgen weer voor een topconditie!

Home » Auto interieur reinigen

Het auto interieur reinigen wegens vuil?

Auto interieur reinigen? Je rijdt bijna dagelijks met je wagen en ziet dat ook aan de vastgeklampte hondenharen of kauwgoms van de kids. De vlekken schreeuwen om aandacht en het instappen is nogal een uitdaging met zo’n vuile binnenkant.

Dit moet echt anders! Het auto interieur reinigen wij weer tot nieuwstaat! Wij hebben speciale middelen en expertise in huis zodat jij straks weer heerlijk kunt rondrijden in je wagen.

Het auto interieur reinigen gaat zo:

 • Jij belt ons op

  Jij vult online je gegevens in en wij nemen contact met je op om je in te plannen zodat we het auto interieur reinigen binnen no time

 • Dag en tijdstip uitkiezen

  Jij bepaalt waar en wanneer we komen zonder dat het van invloed is op je werkdag

 • De dag zelf

  Dit is de dag waarop wij de opdracht bij jou op locatie vervullen. Je kunt tijdens de behandeling gewoon doorgaan met jou bezigheden.

Aanbieding: nog weinig plekken!

Interieur pakket

€ 105 € 79,-

 • --> Bekleding reinigen (vlekvrij resultaat)
 • --> Stofzuigen
 • --> Dashboard reinigen
 • --> Kofferbak stofzuigen en reinigen
 • --> Nare geuren worden verwijderd
 • --> Binnenramen schoonmaken

Autopoetsen in Den Haag doen wij niet met agressieve middelen maar juist met effectieve middelen voor een maximaal resultaat. Wij zorgen ervoor dat we niet jouw waardevol bezit beschadigen door er slecht mee om te gaan en misbruik te maken van jouw vertrouwen. Je autopoetsen in Den Haag is dus bij ons zeer goed geregeld.

Bekijk de video:

Twijfel je nog? Bekijk de meest gestelde vragen:

Worden de vlekken ook verwijderd?

– Ja. De vlekken worden tijdens deze behandeling ook gewoon meegenomen. Wij hebben speciale middelen die ervoor zorgen dat jouw bekleding straks grondig is geshamponeerd. Ook zorgt deze ervoor dat je geen last krijgt van schimmel ten gevolge van natheid. 

Ik heb last van nare geuren in mijn auto, gaat dit ook weg?

– Ja. Wij gebruiken intensieve middelen die tegelijkertijd ook meteen gebruiksvriendelijk zijn voor de binnenkant van je wagen. Dit reinigingsmiddel is uitermate geschikt voor het aanpakken van nare geuren.

Hoe zit het met hondenharen? Kunnen jullie die ook verwijderen?

– Misschien heb je al zelf geprobeerd om wat aan die irritante hondenharen te doen. Onze professionals hebben de juiste expertise in huis om hardnekkige hondenharen te verwijderen. Of het nou gaat om vastgeklampte haren die bij wijze van spreken een maand lang in je wagen verbleven, of juist loszittende haren. Dit is voor ons geen enkel probleem. Je kunt naar de voorgaande pagina van Autopoetsbedrijf Den Haag gaan voor antwoorden op alle vragen.

Welke regio’s komen jullie allemaal?

Wij komen onder andere in:
– Den Haag en omstreken
– Rotterdam
– Zoetermeer
– Amsterdam

 

Call Now ButtonBel ons!06 86 12 10 98